Sobre mi

20180806_194615-1

Pedagoga de base, vaig treballar com a tal dintre de l’àmbit de la discapacitat intel·lectual durant 10 anys. En el 2011 em començo a formar com a Coach i dos anys més tard faig estudis en Programació Neurolingüística.

Es des de llavors que començo a treballar com a coach a nivell particular i grupal. Realitzant sessions particulars per ajudar a les persones en processos de dol, conflicte, ansietat, pors, etc. Dintre de l’empresa privada, faig processos de coaching per a equips de treball i imparteixo formacions relatives a la gestió de les emocions, Mindfulness, resolució de conflictes, treball en equip, etc. Gràcies a l’experiència com tècnica d’ocupació i orientadora laboral en una empresa pública de promoció econòmica, he aconseguit coneixements més específics de coaching laboral i de com orientar professionalment a les persones.

Ajudo a les persones a mobilitzar els seus recursos personals per a millorar les seves vides. Tothom té la capacitat d’aprendre noves formes per a relacionar-se millor a nivell interpersonal i per a projectar-se a nivell professional de manera exitosa.

Les meves titulacions son:

  • Màster en Coaching sistèmic per la Universitat Autònoma de Barcelona
  • Postgrau en Programació neurolingüística per l’Institut integratiu
  • Llicenciatura en Pedagogia per la Universitat de Barcelona
  • Diferents cursos de formació continua orientats a l’atenció emocional de les persones i la seva orientació professional.
%d bloggers like this: