Constel·lacions

Constel·lacions familiars

Treball terapèutic mitjançant l’ús de figures

Les constel·lacions son una tècnica creada per Bert Hellinger dintre del marc de la teràpia familiar, però es poden fer servir per a qualsevol àmbit de la vida, relacions de parella, laborals, conflictes personals, etc. Es realitzen a través de persones que adopten el paper de representants en la metodologia grupal o en consulta particular es fan a través de figures. Mitjançant aquest treball es pot obtenir una visió general i externa de la situació a tractar. I la persona té l’oportunitat de trobar una possible solució que redueixi o elimini el seu malestar.

Sessions particulars

Es realitza a través de figures. Les sessions son d’ 1hora ja que a més de constel·lar incorporo tècniques de coaching per a complementar la sessió. Es cerca la imatge reparadora que proporcioni la solució i es donen pautes de treball per als dies següents.

Sessions grupals

La persona a constel·lar em planteja el problema o conflicte, i de les persones que configuren el grup es van triant els representants per a configurar la imatge. Després vaig guiant a les persones per tal d’aconseguir la millor solució possible a la situació plantejada a través d’una imatge reparadora del sistema.

El dissabte 23 d’octubre estaré realitzant constel·lacions a Sant Celoni. M’acompanyarà una professora de ioga que ens realitzarà una meditació guiada. Reserva la teva plaça!!!

El proper divendres 1 d’octubre realitzaré constel·lacions grupals de manera presencial a Barcelona. Reserva la teva plaça!!!

%d bloggers like this: