Tips per atreure a la parella desitjada

  1. Allibera espai. Buida’t del passat

No es pot rebre a una persona nova si encara estàs  vivint de records. Si estàs enganxada a experiències negatives passades. Si segueixes vibrant en la culpa o en el rancor. La teva ment no entén que allò que recordes ja no està present, i simplement ho viu com a realitat. I per tant, es mostra ocupada. Crea un buit mental per a poder-lo omplir amb allò nou que vols atreure. Per a poder rebre coses noves hem de tenir espai alliberat.

2. Defineix que és allò que desitges

Saber que és el que no vols no és el mateix que saber el que vols. Defineix la seva personalitat, que ha d’aportar a la parella, i quins aspectes no son negociables per a tu (per exemple una persona egoista). Tampoc es tracta d’idealitzar, simplement tenir clar que és per a tu una bona parella.

Fes-te la pregunta per a que vols una persona en la teva vida: per a compartir aficions, per a compartir moments familiars, etc. Aquesta pregunta “per a què vull una parella?” t’ajudarà a concretar els atributs de la persona.

3. Hem de convertir-nos en allò que volem atreure

Si jo vull una persona que no sigui egoista , jo no haig de ser-ho. Perquè jo atrauré a persones que vibrin igual que jo. No puc demanar en l’altre el que jo no tinc. Imagina’t que vols una persona amb sentit de l’humor i tu sempre t’estàs mostrant irritable i pessimista. És impossible que una persona amb sentit de l’humor i positiva es fixi en tu.

4. Sigues flexible, les persones no som perfectes

Deixa’t sorprendre’t per la vida estigues oberta a conèixer persones, no et tanquis en banda perquè has descobert una cosa que d’entrada no t’agrada, potser aquesta persona té moltes altres virtuts que tu t’estàs negant a conèixer.  

5. Sent que ets mereixedora

Perquè si no sentiràs que t’has de quedar “amb allò que arribi”, encara que la persona que arribi sigui totalment diferent al que tu vols. Si no sents que et mereixes tenir una relació basada en la confiança, la complicitat, el respecte… acabaràs acceptant qualsevol persona en la teva vida. Si la persona que arriba no té els atributs que tu vas definir prèviament, no la deixis entrar, espera a conèixer una altra que si pugui tenir amb tu la relació desitjada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s