Què és ser bon@ fill@

Sabem que en les famílies existeixen creences compartides. I que moltes vegades aquestes creences es traspassen de generació en generació.  Així hi ha membres de la família que comparteixen la mateixa visió sobre el treball, l’esforç, l’economia, la riquesa, la responsabilitat, l’educació, etc. Però la mare i el pare, també transmeten creences entorn al concepte de com ha de ser un fill@ per a poder ser catalogat com a bo. Aquesta transmissió no sempre s’ha de donar de manera explícita. Moltes vegades venen donades per idees vagues presents en la conversa o per aquelles demandes que els pares fan sobre el fill@ al llarg del temps i que poden ser més intenses a mida que aquest fill@ creix i els pares envelleixen.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s