Els tres pilars del Coaching i la Psicologia positiva

Hi ha tres pilars o ítems bàsics del Coaching i la Psicologia positiva que son: el plaer, el compromís i el sentit.

El plaer en tant sóc capaç de cercar i dur a terme aquelles activitats o accions que em generen plaer. I per tant, em carreguen de piles per a no tan sols dur a terme allò que m’agrada, sinó també les altres activitats que potser no m’agraden tant , però que també son necessàries i importants en el dia a dia.

L’altre pilar és el compromís, que té a veure amb els objectius que jo em marco. Jo tinc unes habilitats i punts forts, i a partir d’ells genero els objectius. El compromís és important per acabar assolint aquests objectius. No hi ha res que desmotivi més que deixar els objectius a mitges, perquè a més,  genera una manca de confiança en mi mateix/a.

I per últim, el sentit, que té a veure amb la missió de vida. Allò que dóna sentit a totes les meves accions. A consulta particular moltes vegades em ve gent que em diu “estic en crisi” i en moltes ocasions té a veure amb els sentit, en no ser capaços de projectar un futur optimista i en no trobar sentit a les coses que fem.

Per tant, t’animo a  revisar aquests tres pilars per veure si has de reforçar alguns d’ells.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s