No sé que m’apassiona

Aquesta afirmació és una de les que me sento dir als meus clients/es en la consulta: “No sé que m’apassiona”. I acostuma  a generar força malestar i neguit. A vegades sabem que estem vivint una vida que no ens agrada, estancats/des en un treball que no ens motiva, però no sabem fer l’exercici d’esbrinar en que volem invertir la nostra vida productiva. Us deixo a continuació una sèrie de tips si aquesta és la situació que esteu vivint o esteu pensant en un canvi. Es tracta de fer un llistat per tal d’ampliar la perspectiva d’allò que pots fer i que estigui en sintonia amb allò que valores i t’agrada :

  • Fes un llistat de hobbies que t’encanten, els pots haver dut a terme en un passat, potser els realitzes actualment o simplement t’ha passat pel cap experimentar-los però mai has trobat el  moment.
  • Ara afegeix el que t’hagués agradat ser de petit/a.
  • A continuació escriu quines matèries t’hagués agradat estudiar o quins cursos t’hagués agradat fer. Potser apareixen també matèries que ja vas estudiar però que t’hauria agradat aprofundir i mai ho vas fer.
  • Important, quan realitzis el llistat no pensis en que son coses que no son pràctiques, que no poden ser una professió o que no podràs guanyar-te la vida d’aquesta manera. Això no farà més que augmentar el bloqueig en el que et trobes.

Ja tens el teu llistat i la part més important del procés. Fes un repàs per saber amb quines de les coses del llistat vibres més o et fan sentir mes il·lusionat/da.

Ara es tracta d’incorporar-les a la teva vida, fer que comencin a ser realitat, potser en forma de treball a temps parcial, en forma de hobby, en forma de voluntariat o en forma d’estudis. La forma que prenguin no és el més important. L’important es que estàs començant a fer de la teva passió una realitat, invertint el temps en allò que realment et motiva, i obrint camins  nous a aquesta nova via. Si li dediques l’energia suficient et sorprendràs de les possibilitats que s’aniran mostrant davant teu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s