No sé que m’apassiona

Aquesta afirmació és una de les que me sento dir als meus clients/es en la consulta: “No sé que m’apassiona”. I acostuma  a generar força malestar i neguit. A vegades sabem que estem vivint una vida que no ens agrada, estancats/des en un treball que no ens motiva, però no sabem fer l’exercici d’esbrinar en que volem invertir la nostra vida productiva. Us deixo a continuació una sèrie de tips si aquesta és la situació que esteu vivint o esteu pensant en un canvi. Es tracta de fer un llistat per tal d’ampliar la perspectiva d’allò que pots fer i que estigui en sintonia amb allò que valores i t’agrada :

  • Fes un llistat de hobbies que t’encanten, els pots haver dut a terme en un passat, potser els realitzes actualment o simplement t’ha passat pel cap experimentar-los però mai has trobat el  moment.
  • Ara afegeix el que t’hagués agradat ser de petit/a.
  • A continuació escriu quines matèries t’hagués agradat estudiar o quins cursos t’hagués agradat fer. Potser apareixen també matèries que ja vas estudiar però que t’hauria agradat aprofundir i mai ho vas fer.
  • Important, quan realitzis el llistat no pensis en que son coses que no son pràctiques, que no poden ser una professió o que no podràs guanyar-te la vida d’aquesta manera. Això no farà més que augmentar el bloqueig en el que et trobes.

Ja tens el teu llistat i la part més important del procés. Fes un repàs per saber amb quines de les coses del llistat vibres més o et fan sentir mes il·lusionat/da.

Ara es tracta d’incorporar-les a la teva vida, fer que comencin a ser realitat, potser en forma de treball a temps parcial, en forma de hobby, en forma de voluntariat o en forma d’estudis. La forma que prenguin no és el més important. L’important es que estàs començant a fer de la teva passió una realitat, invertint el temps en allò que realment et motiva, i obrint camins  nous a aquesta nova via. Si li dediques l’energia suficient et sorprendràs de les possibilitats que s’aniran mostrant davant teu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: