La por a manifestar allò que volem

Dedica un moment a pensar si estàs manifestant els teus desitjos. Si estàs manifestant allò que realment vols. Moltes vegades ens amaguem de nosaltres mateixos/es, no acceptem el que volem. Si els teus desitjos els marquen l’ego o l’ànima és assumpte exclusivament teu, no t’hauria d’importar. Saber quins son els teus desitjos et facilitarà trobar el rumb. Quan un no sap què vol, difícilment arribarà en lloc i a més estarà enviant missatges a l’exterior que generaran confusió.  Quan una persona està realment connectada al seus desitjos, és fàcil de reconèixer, perquè genera tal impacte en la resta de persones que és una sensació impossible de falsejar. Si com a persona  demostro el que sóc i el que estic cercant, estaré vibrant amb la meva meta  i això em facilitarà estar més a prop d’ella.

Aleshores, para’t a pensar si ara mateix estàs acceptant els teus desitjos, perquè aquest és el fonament principal per a  assolir-los. Quan aquests desitjos siguin realment acceptats t’adonaràs que generaran una dinàmica. Primer seràs capaç de visionar-los, segon començaràs a generar una estratègia per a aconseguir-los, i per últim els portaràs a terme. I a més ho faràs de manera immediata sense postergar l’acció, i s’acabaran manifestant en el teu present.

Ja que he parlat abans sobre l’ego i l’ànima explicaré breument que vull dir i que implica cada aspecte. Els desitjos generats per l’ego son fàcils de reconèixer perquè ens generen satisfacció efímera. Un cop els assolim necessitem generar nous desitjos que generin noves satisfaccions. És a dir, entrem en una roda de necessitar més i més. En canvi els desitjos generats des de l’ànima tenen a veure amb els nostres valors, amb la nostra essència i el que realment som i ens defineix com a éssers humans.  Ens donen satisfacció plena i entren a formar part del nostre estil de vida.

Recorda, de vegades, cal valor per afrontar allò que volem, però poques coses donen tanta satisfacció com viure alineats/des amb els nostres propis desitjos.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s