Quan s’acaba la feina o vols canviar de rumb

Potser molts de vosaltres esteu finalitzant un contracte laboral i ja us han dit que no hi ha possibilitat de renovació. O pel contrari esteu en una feina però esteu pensant en un canvi de rumb. Quines qüestions aniria bé tenir en compte:

1º Pensa en quins son els teus objectius. Dedica hi temps a pensar que és el que realment vols. Sense un destí clar podries arribar a qualsevol lloc. És tracta de decidir el teu propi futur i no que el decideixin per tu.

2º Deixa’t guiar pels teus valors. Ells t’ajudaran a marcar els teus objectius.

3º Pensa en quina part del procés falles i cerca recursos o ajuda per a millorar. És la recerca de feina, el teu cv no agrada, necessites aprendre a superar entrevistes?

4º Tens alguna mancança formativa que puguis resoldre? Doncs endavant, apunta’t a aquest curs que saps que et farà guanyar punts i representarà un bon aprenentatge pel teu futur professional. Aprendre és un plaer i ens fa desmarcar-nos dels altres candidats.

5º No et tanquis portes. Mai saps d’on vindrà l’oportunitat que desitges. Per tant, aposta per totes aquelles empreses en les quals t’agradaria treballar.

6º Sigues constant. Trobar feina és normalment una qüestió de dedicació i constància.

7º Comparteix la teva recerca de feina amb les persones que t’estimen. T’ajudaran a motivar-te i segurament et donaran bons consells.

Si et sents perdut/da i no saps com i cap a on orientar la teva carrera professional orienta’t amb un procés de coaching professional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s