No tinc entrevistes de feina

Si hi ha un fet desmotivador quan una persona està en recerca de feina, és no arribar mai a entrevista. Fas de manera activa recerca de feina, envies el teu cv a totes les ofertes i empreses del sector,  però ningú et truca. Et planteges què fas malament i comences a fer càbales per si serà una qüestió d’edat, de manca de formació o d’experiència, etc. Aquí et deixo unes claus per a treballar aquest tema.

Format. Visualitza idees de cv en la web. Normalment em trobo amb persones que mantenen formats molt antics a l’hora de confeccionar el seu cv. Avui en dia, s’ha avançat molt en com donar-li format a un document, fer-ho visual i atractiu. Heu de pensar que és necessari transmetre qui sou i que esteu buscant amb el primer cop de vista.

Contingut. Revisa el contingut. Moltes vegades mantenim formacions o experiències laborals que ja res tenen a veure amb els nostres objectius actuals. Aquestes fan que el cv s’allargui i perdi estructura i l’efecte visual que desitgem.

Rellevant. El contingut ha de ser rellevant, dóna-li importància a través del format  allò que et suma i et fa diferent dels altres candidats.

Carta de presentació. És tan important com el propi cv. Això no vol dir que hagi de ser extensa. Sigues breu, però dóna una idea clara de quin és el teu perfil, de quin son els teus objectius i de que pots aportar a l’empresa.

Cerca i deixat trobar. Sigues actiu en les xarxes si les utilitzes a nivell professional.  Comparteix contingut de valor. Inscriu-te en aquelles ofertes on donis el perfil, però cerca tu també les empreses en les que t’agradaria treballar i fes autocandidatura. Fes xarxa de contactes amb persones del teu entorn i estigues informat/da de tot el que passa en el teu sector.

Constància. Sigues constant. Crea’t una rutina de treball. Dedica un temps cada dia i fes seguiment de les teves candidatures.

Per últim, si creus que necessites ajuda d’un/a professional en el sector, deixa’t orientar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s