No trobo parella

No totes aquelles persones que coneixem i entren a formar part de la nostra vida s’arribaran a consolidar com a parella. De fet, el més usual, és conèixer varies persones abans de sentir que hem trobat  a la persona correcta. Aquella persona amb la que aconseguim una certa complicitat, compartim valors, aficions i projectes de futur. Però que podem fer per a que trobar parella, i sobretot un cop trobo a aquesta persona, la relació funcioni?

  • Deixa enrere el passat: si sents que encara estàs acabant de passar pàgina d’una relació anterior, serà molt difícil que una nova relació comenci amb la confiança i il·lusió necessàries. Si sents que no ets capaç de deixar anar els pensaments i emocions que et genera l’antiga relació, cerca ajuda d’algun professional. El ressentiment, la decepció o la por, no son bons pilars sobre els que construir res de nou.
  • Aprèn de les teves experiències: de tot es pot aprendre, tant de les relacions que van sortir bé, com d’aquelles relacions que no van sortir com nosaltres esperàvem. Aprofita l’aprenentatge que tot intercanvi proporciona. Què vaig aprendre sobre mi en aquella relació? Què vull que canviï d’ara en endavant? Què estic disposat/da a canviar en mi per a que una futura experiència sigui diferent?
  • Coneix les teves creences limitants: moltes vegades la nostra manera d’entendre el món és el que obstaculitza que arribin les persones adequades. Pensar que no mereixem ser feliços, o que totes les persones ens acabaren fent mal, son algunes de les creences limitants que podem tenir sobre les relacions de parella. Entendre quin és el nostre pensament en relació  a les relacions de  parella i transformar-lo per un de més constructiu és una tasca important per a poder establir relacions sanes i significatives.
  • Gestiona les emocions i la teva conducta: per a relacionar-nos amb els altres necessitem sens dubte saber gestionar les nostres emocions i conductes. Ser massa reactiu o massa passiu a l’hora d’interactuar amb la parella no és una bona solució. Hem de saber trobar l’equilibri en la nostra manera de conduir-nos. Al igual que gestionar les nostres emocions, ser massa explosius, o massa indiferents, son extrems que no ajuden a l’estabilitat emocional que requereix el compartir el dia a dia amb algú.
  • Obre’t a noves experiències: és difícil que la persona que estàs esperant vingui a buscar-te a casa. Conèixer nova gent implica obrir-se a noves experiències. Mostrar-se interessat en la vida i en les relacions amb les persones.
  • Tingues clar els teus valors i els valors que esperes que tingui aquesta persona: pensa que no hi ha relació especial si un no pot viure segons el seu valors i mostrar-se tal i com és.

Desitjo que aquests punts t’ajudin a gestionar millor la situació, però si penses que necessites un treball  a fons sobre aquests aspectes, pots contactar amb mi per  a iniciar un procés de coaching

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s