Superar situacions difícils

El proper divendres 26 esteu convidats i convidades al taller que imparteixo de 18h a 20,30h a Barcelona. Tractarem de com superar les situacions complicades de la vida: mala relació amb una persona propera, la malaltia o envelliment d’un familiar, situacions d’atur laboral… aportarem eines del Coaching i la PNL per a gestionar aquests tipus de situacions, l’estrès i les emocions que generen. Us espero, recordeu que per a participar simplement heu de fer la  reserva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: